Unele spitale din Germania au oprit vaccinările cu vaccinul AstraZeneca

În ultimele ore în Saxonia Inferioară, vaccinările cu vaccinul AstraZeneca au fost suspendate temporar. De fapt, în orașele Braunschweig și Emden , un număr mare de angajați ai clinicilor și spitalelor s-au plâns de mai multe efecte secundare.

Potrivit Die Welt , în clinica Braunschweig, din cei 88 de angajați vaccinați joi, 37 sunt acum incapabili să lucreze din cauza „reacțiilor la vaccin”. Celelalte vaccinări vor fi acum suspendate, de asemenea, pentru a evita periclitarea operațiunilor, a spus o purtătoare de cuvânt.

Citește și: Misiune imposibilă: un fizician din Marea Britanie a descris sfârșitul lumii

Și angajații clinicii Emden au raportat efecte secundare după vaccinări. Drept urmare, districtul Leer a anunțat inițial că nu va mai efectua vaccinările„ Pentru că dozele noastre de vaccin provin probabil din același lot ca și Emden ” , au anunțat ei.

Potrivit Institutului Robert Koch (RKI), reacțiile de vaccinare pot apărea cu vaccinurile ARNm Biontech / Pfizer și Moderna, precum și cu vaccinul AstraZeneca. De regulă, acestea apar imediat după injectare. Cu vaccinul AstraZeneca, cele mai frecvente efecte secundare sunt oboseala, durerile de cap și senzațiile de gripă.

În prezent, se investighează au mai apărut alte reacții decât ceea ce s-a observat în studiile clinic: „ Până în prezent, reacțiile raportate sunt ceea ce ne-am aștepta pe baza rezultatelor programului nostru de studii clinice ” a spus AstraZeneca potrivi Bild-Zeitung .

Surse: Die Welt / Bild-Zeitung

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.