Unei femei i-au fost amputate memebrele din cauza cupei menstruale: povestea Sandrinei

Cupa menstruală toxică: unei femei i-au fost amputate picioarele și degetele de la mâini  din cauza unui șoc toxic cauzat de cupa menstruală. Femiea de 36 de ani s-a plâns de anumite dureri, dar inițial i s-a dat un diagnostic incorect.

Sandrine Graneau, în vârstă de 36 de ani, din Franța, a avut un șoc toxic din cauza folosirii cupei menstruale. Este unul dintre efectele secundare majore ale produsului feminin, care, deși este foarte rar, poate avea consecințe foarte periculoase, ca în acest caz. Femeia începuse să simtă un disconfort la nivelul abdomenului  de la începutul utilizării cupei menstruale. De-a lungul timpului, durerea a devenit intolerabilă. În acel moment, a mers la camera de urgență, unde medicii au diagnosticat-o cu pietre la rinichi.

Citește și Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

A doua zi Sandrine și-a pierdut cunoștința și a fost dusă de urgență înapoi la spital. În momentul internării, experții au identificat cauza reală a stării de rău: șoc toxic.  Pentru a o salva, medicii au fost nevoiți să-i amputeze picioarele și degetele de la mâini.

Femeia și-a revenit după 3 săptămâni în terapie intensivă și a denunțat faptul : „Cu siguranță nu mi-aș fi imaginat că utilizarea unei cupe poate avea consecințe atât de grave. Instrucțiunile precizează că pot fi utilizate 4, 6, 8 sau 12 ore pe zi.  Femeile au nevoie de instrucțiuni clare și lipsite de ambiguitate , le afectează sănătatea “.

Prin urmare, este recomandabil să vă informați bine despre utilizarea și contraindicațiile cupei menstruale , a căror utilizare este recomandată în funcție de nevoile fiecărei femei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.