Unde esti ? Ionela Alexandra Rusu, o tanara romanca din Italia a disparut fara urma

Unde esti ? Ionela Alexandra Rusu, o tanara romanca din Italia a disparut fara urma

De ieri de la ora 12.30, nimeni nu mai știe nimic de adolescenta de 17 ani Ionela Alexandra Rusu rezidentă de mai mulți ani la Marsala, provincia Trapani în Sicilia.

 

Ionela Alexandra Rusu se pare că ultima dată a fost văzută în comania unui asistent și profitând de neatenția lui ar fi fugit. De atunci nu se mai știe nimic de ea. Trebuie specificat că Ionela ar fi avut ceva probleme cu familia și acum locuia într-o casă-familie  Villa Immacolata din Marsale

 

La momentul dispariției, adolescenta purta o bluză albă cu dungi negre, o geacă neagră, blugi deschiși la culoare , adidași și o poșetă bej. Ionela este înaltă 1,58 cm, păr castaniu deschis, ochi negri.

Oricine are informații privind Ionela Alexandra Rusu este rugat să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau la 112.

 

Te-ar putea interesa și O alta viata distrusa pe strazile Italiei: Mircea Dragomir a murit intr-un grav accident

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.