Una dintre cele mai căutate infractoare românce din Europa, Anca Maria Murg, a fost prinsă în Italia

Carabinierii unității de investigare din Napoli situată la Scafati și au arestat-o pe românca  Anca Maria Murg în vârstă  30 de ani.

A fost printre cele mai căutată infractoare din Europa. Din 2010 fugea de un  mandat european de arestare emis de autoritățile române pentru o sentință definitivă a Tribunalului de Hunedoara care a condamnat-o la 20 de ani de închisoare pentru omucidere agravată.

 

O mamă și-a aruncat copiii de la etajul al treilea: ” O voce mi-a spus că ei sunt diavoli”

Faptele datează din noaptea de 16 septembrie 2007 când, într-o discotecă din Tâmpa , femeia s-a certat cu un tânăr de 18 ani. L-a  lovit cu o  bâtă de baseball și chiar cu un bolovan. Lovitură fatală a fost dat cu tocul pantofului în cap.  Tânărul a murit în spital două zile mai târziu.

Femeia a fost capturată după o lungă activitate de investigație, în colaborare cu Serviciul de Cooperare Internațională. Acum este în închisoare în așteptarea extrădării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.