Un zidar a câștigat 123 de milioane de euro la loto, dar continuă să lucreze: „Nu-mi pot abandona clienții”

Un zidar a câștigat 123 de milioane de euro la loto, dar continuă să lucreze: „Nu-mi pot abandona clienții”

Numele său este Steve Thomson, un englez în vârstă de 42 de ani și locuiește în Selsey, West Sussex. Este căsătorit cu Lenka și și au doi copii de e 10 și 15 ani. Pe 19 noiembrie, potrivit  Mirror, acest bărbat a câștigat la Euromillions , frumoasa sumè 105 milioane de lire sterline (aproximativ 122,7 milioane de euro). Deși în mod inevitabil, viața lui este destinată să se schimbe, în momentul de față Steve nu vrea  să-și părăsească locul de muncă ca zidar .

„Încă mai am ceva de terminat, mi-am luat angajamente cu clienții și nu îi pot abandona. Nu am nici cea mai mică intenție să încetez să lucrez, vreau să-mi păstrez cuvântul care le-am dat clienților mei, a explicat bărbatul -” Ce am câștigat este prea mult pentru familia noastră, am decis că vom fi generos : vrem să ne ajutăm rudele și prietenii, dar și multe persoane care au probleme în acest moment. Vrem să fie un Crăciun bun pentru toată lumea, nu doar pentru noi ».

Citește și Jocurile Olimpice: Wada exclude Rusia timp de patru ani

Soția lui Steve, Lenka de origine slovacă, a decis în schimb să lase slujba de casier într-un magazin  discount deschis 24 de ore la 24. Femeia, de fapt, a explicat: „Mi-ar plăcea să mă odihnesc un pic, schimburile de noapte sunt obositoare și de multe ori nu pot petrece timpul cu copiii mei. Primul lucru pe care îl voi face este să cumpăr o casă nouă, mai mare ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.