Un voluntar risca 20 de ani de inchisoare dupa ce le-a dat apa si mancare catorva migranti

Un voluntar risca 20 de ani de inchisoare dupa ce le-a dat apa si mancare catorva migranti

Voluntarul Scott Warre în vârstă de 36 de ani, din Ajo, Arizona, a fost arestat de către agenți în 17 ianuarie 2018.  El a fost acuzat de îngrijire și conspirație pentru a transporta străini ilegali.  Când a fost prins de poliție, doi migranți veniseră să le ceară ajutor voluntarilor, mărturisind că nu au mâncat aproape nimic în cele două zile în care au traversat deșertul Sonoran, în căutarea unei vieți mai bune în Statele Unite.

Potrivit Daily Mail, Warren colaborează cu asociația “No More Deaths”, un grup de ajutor umanitar care oferă mâncare și apă migranților care traversează granița.

Malta autorizează debarcarea celor 356 de migranți de la bordul Ocean Viking

Din 2001, mai mult de 3.000 de migranți au murit în timp ce încercau să treacă granița cu Mexicul în zone în care temperaturile pot ajunge până la 125 de grade.   Avocatul avocat al lui Warren a spus că este vinovat doar de a fi un “bun samaritean”

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.