Un vlogger de 19 ani a murit de hemoragie cerebrală: mânca alimente bogate în calorii pe rețelele de socializare pentru a distra publicul

Obiceiurile sale alimentare proaste pentru a distra publicul social media ar fi costat viața unui vlogger de 19 ani care a murit brusc din cauza unei hemoragii cerebrale.

Pentru a-și distra publicul și a nu-și pierde fanii, mulți youtuberi sau vloggeri trebuie să inventeze constant un conținut nou, uneori depășind limitele. Un comportament extrem de a obține „aprecieri” care, în unele cazuri, poate avea un final negativ. Din păcate, un astfel de comportament s-a încheiat tragic: victima este un popular vlogger numit Sun Yixuan, care a murit la vârsta de 19 ani în urma unei hemoragii cerebrale.

Citește și Ghinion. Un britanic a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a fost lovit în organele genitale de o minge de golf

Yixuan, care avea aproape o jumătate de milion de adepți în aplicația video Kuaishow, era cunoscut pentru videoclipurile sale în care mânca cantități mari de mâncare în timp ce interacționa cu publicul său. El mânca adesea cantități excesive de alimente sau consuma alimente bogate în calorii și grăsimi. Obiceiuri alimentare nesănătoase ar fi putut contribui la moartea sa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.