Vis înfrânt: viitoarea mireasă moare înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene

Un vis înfrânt: viitoarea mireasă moare înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene. Ar fi trebuit să se căsătorească, dar nu va încorona acest vis. Ea a murit înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene în Irlanda.

Mama îi injectează sângele său fiului și îl otrăvește : ” Vream ca medicii să-l îngrijească mai bine”

”Ruth nu a fost doar partenera meu, ea a fost prietena mea de suflet – acest a fost messjul pe car el-a scris logodnicul ei  James Griffin la scris pe Facebook – te vom iubi  totdeauna, James și cei trei copii ai tăi minunați”. Ultima dată când bărbatul a vorbit cu logodnica lui părea fericită și nu era deloc băută.   Persoanele prezente la petrecerea de bacalaureat au ieșit din club în momente diferite.

O profesoară predă geografia unui elev orb folosind materiale 100% tactile

Probabil că Ruth a ieșit din local și s-a pierdut. Camerele de supraveghere din local au înregistrat-o în timp ce mergea către apele Carlingford Lough, unde a căzut și s-a înecat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.