Un virus necunoscut s-a abatut asupra Iraq: a ucis 50.000 de pui dintr-o crescatorie

Un virus necunoscut s-a abatut asupra Iraq: a ucis 50.000 de pui dintr-o crescatorie

“Din cauza unui virus necunoscut, au murit 50.000 de pui de la crescătorie din partea  estică a orașului Kerbala”, un oraș sfânt șiit, la aproximativ 100 de kilometri la sud de capitala irakiană Baghdad. Toți puii au murit între noaptea dintre duminică și luni, au declarat sursele locale citate de televiziunea prin satelit de la Sumaria.

 

Potrivit aceeași surse, “este un virus necunoscut care provoacă moartea altor pui și în alte părți ale Iraq-ului”.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Tata a sase copii se joaca cu ei in mare, un val il loveste cu putere ii rupe gatul si-l ucide pe loc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.