Un violator condamnat la moarte cere să fie eliberat: ” Oricum mă va ucide aerul poluat”

Unul dintre cei șase bărbați condamnați pentru că a bătut-o și violat-o brutal tânăra studentă  Nirbhaya în New Delhi în 2012 solicită justiției din țară să-l scutească de pedeapsa cu moartea. Argumentul lui? Poluarea aerului îl va omorâ oricum..

Akshay Thakur a fost unul dintre cei patru bărbați condamnați la spânzurare pentru viol în grup împotriva tinerei de 23 de ani  Nirbhaya și care din cauza rănilor extreme a murit  două săptămâni mai târziu. Un al cincilea suspect a fost eliberat din închisoare pentru că era minor în momentul crimei, iar poliția a spus că un al șaselea s-a sinucis în ​​închisoare.

Deși India este una din cele mai toxice țări din lume, este extrem de puţin probabil ca cererea bărbatului să schimbe ceva, au comentat specialiştii. „Pedeapsa nu poate fi retrasă pe un asemenea temei”, a spus expertul Satish Maneshinde.

Citește și India, părinții se opun căsătoriei lor, doi îndrăgostiți s-au spânzurat ținându-se de mână

Descrierile deosebit de sălbatice ale violului în grup din 2012 au provocat indignarea internațională. Mama victimei a declarat potrivit CNN că a reușit să rămână puternică doar pentru a vedea justiția făcută pentru moartea fiicei sale:  “Am văzut-o murind și am văzut-o suferind și când bea o singură picătură de apă”, a spus ea. “Nu există Dumnezeu pentru mine, nu există nimeni care să-mi dea această putere, doar durerea este cea care îmi dă această putere.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.