Un video amețitor! O femeie afară pe pervaz de la etajul 7 spală jaluzele

Iese pe pervazul de la etajul al șaptelea și începe să curețe jaluzelele fără nicio protecție de securitate. S-a întâmplat în Spania , în cartierul La Arena din Gijòn, unde o femeie a dat naștere involuntar unui spectacol care a lăsat întreg cartierul fără cuvinte. Scena a fost înregistrată de o vecină și postată pe rețelele de socializare devenit virală.

Citește și Și-a înjunghiat soțul după ce a văzut o fotografie cu amanta lui, dar, de fapt era ea în tinerețe

În videoclip, doamna, după ce a ieșit de la fereastra de la etajul 7, merge pe pervaz fără nicio protecție și își începe să curețe de zor jaluzeaua din exterior. Identitatea femeii este necunoscută.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.