Un veteran de război pe patul de moarte își întâlnește cățelul iubit înainte de a muri

John Vincent este un veteran de război care a luptat în Vietnam. La 69 de ani, însă, viața lui a ajuns la sfârșit și a fost internat într-un spital din Albuquerque , New Mexico, înainte de a fi transferat la un spital din Virginia din apropiere pentru ultimele zile care i-au mai rămas. În Albuquerque, Vincent nu are pe nimeni dar în schimb, îl are pe Patch: un Yorkshire Terrier, de 6 ani, de care este profund atașat . John, înainte de a pleca spre cer  și-a exprimat o ultimă dorință: să-și poată vedea prietenul pentru ultima oară pentru a-și lua rămas bun. Și așa a fost.

Un copil orfan desenează ceva care te va emoționa și te va face să reflectezi VIDEO

Săptămâna trecută o echipă l-a dus pe Patch la spital pentru ultima întâlnire: au stat împreună toată ziua înainte de a spune a-și la revedere. Veteranul a fost transferat în Virginia, iar cățelul s-a întors la un adăpost pentru animale. De când povestea „iubirii” lor a devenit virală, multe persoane au cerut să-l adopte pe prietenul cu patru lăbuțe. Să sperăm că cineva îl va lua în sânul familiei și-l va iubi așa cum și el l-a iubit pe John până în ultima zi a vieții sale…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.