Un veteran de război își regăsește marea lui dragoste după 75 de ani: ” Nu am uitat-o niciodată”

Un veteran de razboi isi regaseste marea lui dragoste dupa 75 de ani: ” Nu am uitat-o niciodata”

Kara Troy Robbins și Jeanine Ganaye s-au întâlnit prima dată în timpul celui de-al doilea război mondial, în Franța și au avut o relație care a durat doar două luni dar a fost întreruptă din cauza plecării neașteptate ale  bărbatului.

“El era în concediu și căuta pe cineva să-i spele hainele. Mama mea a fost de acord să-l ajute. Se poate spune că a fost o dragoste la prima vedere. Nu puteam comunica prea mult din cauza limbajului, dar eram fericiți împreună. De câte ori de câte ori era liber, el venea la mine. Am fi avut nevoie de un pic mai mult timp “, a spus femeia unui canal de televiziune francez datorită căruia a fost posibil să se reîntâlnească. Pe atunci  femeia avea doar 17 ani, iar acum are 92 de ani, însă mărturisește că nu a uitat niciodată iubirea ei americană.

Un tată obsedat de muncă își găsește fiul mort: mesajul său

Cei doi s-au întâlnit din nou cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a debarcărilor din Normandia. Omul, intervievat de televiziunea franceză, a povestit despre prima sa iubire. Echipa redacției franceze au pornit imediat pe urmele femeii făcând posibilă întâlnirea lor după mai bine de 70 de ani.

Cei doi și acum, după mai bine de 70 de ani sunt încă îndrăgostiți și chiar dacă fiecare și-au trăit viețile lor nu pot uita cele două luni petrecute împreună….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.