Un veteran de 99 de ani a strâns 9 milioane de lire sterline pentru a ajuta medicii în lupta împotriva Covid-19

Solidaritatea nu are vârstă: Tom Moore, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, a reușit să strângă aproape 9 milioane de lire sterline pentru a fi alocați NHS, Serviciul Național de Sănătate Britanic, angajați în lupta împotriva Covid-19.

Fostul căpitan al armatei a lansat o strângere de fonduri online, anunțând că dorește să facă 100 de ture în  grădina sa, care are un perimetru de 25 de metri, ajutându-se de un mergător.
Provocarea ar fi trebuit să se încheie înainte de a împlini 100 de ani la sfârșitul lunii, cu obiectivul inițial de a strânge jumătate de milion de lire sterline. După o avalanșă de donații din întreaga lume, peste 400 de mii de lire steriline și după ce a finalizat cele 100 de tururi mai repede, Moore a decis să se dubleze și să se lanseze într-un nou „maraton” de alte 100 de ture de grădină.

Coronavirus, un nou studiu israelian: „Răspândirea virusului se oprește după 70 de zile”

„Sunt eroi naționali”, a spus Moore vorbind despre medicii și asistentele NHS la BBC, „ei merită fiecare bănuț și sper să strâng mult mai mult pentru ei”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.