Un turist a filmat o avalanșă: lovit în plin / Video

Un grup de turiști care se dădeau cu snowmobilul au fost prinși de o avalanșă în Munții Uinta din statul Utah . Doi membri ai grupului au reușit să evite impactul zăpezii, în timp ce ceilalți au fost acoperiți parțial sau total

Unul dintre turiști a filmat avalanșa cu telefonul mobil și nu a încetat să filmeze nici măcar când a fost îngropat sub mormanul de zăpadă. În imagini se vede cum zăpada care coboară pe versantul abrupt al muntelui înainte să camera să se întunece complet. Câteva clipe mai târziu, se vede un bărbat săpând prin zăpadă pentru a scoate o persoană afară.

Citește și Descoperire accidentală în Antarctica: sub stratul de gheață există viață „neidentificată”

Accidentul a avut loc sâmbătă, la câteva ore după ce o altă avalanșă a ucis patru schiori în Salt Lake City, la aproximativ 300 de kilometri spre vest.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.