Un tren a deraiat în Stonehaven, Scoția: mulți grav răniți

Treizeci de mașini de ajutoare au ajuns în Stonehaven, Scoția, după ce un tren a deraiat. Potrivit primelor informații mai multe persoane au fost grav rănite care sunt îngrijite de numeroasele ambulanțe la fața locului, deși încă nu este clar câte sunt.

Descoperă trădarea soției sale datorită Google Maps și publică fotografiile pe rețelele de socializare

Evenimentul a avut loc în jurul orei locale 09:45, miercuri, 12 august 2020, exact între Aberdeen și Leeds. Nu se știe ce a cauzat defecțiunea vehiculului care a dus la deraierea, dar primele informații vorbeau despre un incendiu la motor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.