Un tren a deraiat din cauza vitezei prea mari si s-a rasturnat: imagini socante

Un tren a deraiat din cauza vitezei prea mari si s-a rasturnat: imagini socante

Imaginile șocante au fost difuzate de pompierii din Cehia și s-au ajuns pe Facebook. Videoclipul arată momentul în care un tren de marfă deraiază și se răstornă. Incidentul a avut loc pe 28 iulie lângă Marianske Lazne, la 12 kilometri de granița cu Germania.

Batuta si amenintata de iubitul ei cu un pistol, asistentul vitual Alexa, o salveaza

Locomotiva, care transporta 18 vagoane conținând roci calcaroase, a ieșit de pe șine și s-a răsturnat. Se pare că deraierea a fost cauzată de viteza prea mare a trenului. Presa locală vorbește despre daune materiale de un milion de euro.

ML

Amatérské záběry železniční nehody u Mariánských Lázní.

Pubblicato da HZS Karlovarského kraje, www.hzs-kvk.cz su Domenica 28 luglio 2019

 

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.