Un traficant de droguri a murit intr-un avion dupa ce a inghitit 246 de ovule de cocaina

Un traficant de droguri a murit intr-un avion dupa ce a inghitit 246 de ovule de cocaina

Un cetățean japonez de 42 de ani a murit într-un zbor între Mexic și Japonia. 246 de ouă de cocaină au fost găsite în stomac și intestine, au declarat oficialii mexicani , potrivit agenției de știri Kyodo.

 

Omul luase un prim zbor de la capitala columbiană din Bogotá în Mexico City. Apoi a fost îmbarcat într-un alt avion spre Tokyo. Dar, la scurt timp după decolare, s-a simțit rău.

 

După ce aeronava a făcut o aterizare de urgență în Sonora, nord-vestul Mexicului, a fost declarat mort. Cauza decesului a fost stopul cardiac din cauza unei supradoze de cocaină. Fiecare ovul avea o lungime de doi centimetri și o lățime de un centimetru.

 

Te-ar putea interesa și O fetiță de 11 ani se juca cu păpușa în timp ce medicii îi făceau cezariană să nască

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.