Un tobogan din Spania, lung de 38 de metri a fost inchisa a doua zi de la inaugurare / Video

Un tobogan din Spania, lung de 38 de metri a fost inchisa a doua zi de la inaugurare / Video

În Spania, un tobogan abrupt și lung abrupt  de 38 de metri a fost închis a doua zi după ce a fost deschisă publicului, deoarece mai multe prsoane au raportat că s-au rănit. Autoritățile l-au închis a duoa zi de la inaugurare .

 

Toboganul a fost montat în  orașul Estepona, pe Costa del Sol, și a fost destinat să servească ca o modalitate amuzantă pentru turiștii să treacă ușor de la o stradă la alta stradă  situată la un nivel inferior.

 

A fost inaugurată joi, 9 mai, dar municipalitatea din Estepona a închis-o publicului în ziua următoare, după ce unii oameni au raportat că au fost răniți și după ce un videoclip a fost difuzat pe social media, arătând cum un tânăr aluneca cu viteză excesivă, fără a-și putea controla “aterizarea”.

 

Te-ar putea interesa și Statele Unite, greva impotriva legii avortului din Georgia: Hollywood se mobilizeaza

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi peMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.