Un tigru mult prea agresiv: a ucis trei persoane, iar acum va trebui să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor

Pentru un tigru, zilele nomade în sălbăticie s-au terminat.  Motivul? Agresivitatea.

Felina este acuzată că a ucis trei persoane. Tigrul,  în vârstă de 5 ani și cu o greutate de 180 kg, a rătăcit peste 500 de kilometri de la Chandrapur la Palaspani, lăsând în urmă trei victime, relatează The Times of India.

După ce a fost localizat ieri în parcul național Kanha, tigrului i s-a făcut un tranchilizant și a fost transferat la Van Vihal, în districtul Bhopal. Parcul național Van Vihal va fi acum noua casă a tigrului, cu alte 14 exemplare considerate periculoase și, prin urmare, ținute sub control în perimetre închise și expuse ocazional vizitatorilor.

Iran, decapitată în somn de tatăl ei pentru că era împotriva relației sale

Autoritățile au spus că au oferit tigrului numeroase oportunități de a rămâne liberi în natură, dar el a fost atras prea mult de așezările populate devenind un pericol pentru oameni.  Conform recomandărilor Autorității Naționale pentru Conservarea Tigrului (NTCA), tigrul nu va mai putea fi liber.

Mai mulți utilizatori și cititori ai mass-media din India nu au fost de acord cu această hotărâre și au criticat autoritățile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.