Un tigru a ucis o angajată al grădinii zoologice din Zurich

Accident tragic în această după-amiază în incinta cuștii tigrului din grădina zoologică din Zurich. O felină a atacat și a ucis o persoană. S-a întâmplat în jurul orei 13.30. În cadrul unei conferințe de presă, un purtător de cuvânt al poliției a raportat că victima era o îngrijitoare de animale din grădina zoologică. În ciuda intervenției rapide, orice încercare de a salva victima a fost în zadar. Femeia a murit pe loc.

Tigrul care a ucis angajata  este încă în viață.

Până acum  nu arătase niciun semne de agresiune și s-a comportat întotdeauna normal, au adăugat agenții de poliție. Mai mulți agenți au intrat în acțiune, iar zona zoologică afectată a fost închisă. În prezent, există două exemplare adulte de tigru Amur, sau tigru sibian:  o femelă de cinci ani pe nume Irina și un mascul de patru ani și jumătate, numit Sayan.

Torturat, abuzat și ucis la numai 4 ani de părinți: serviciile sociale date în judecată cu acuzația de omor

Grădina zoologică din Zurich a fost redeschisă pe 6 iunie după închiderea din cauza epidemiei de coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.