Un taximetrist italian a făcut o cursă de 1300 km pentru a duce la spital o fetiță bolnavă de cancer

A adus gratis o fetiță în vârstă de 3 ani bolnavă de cancer cu taxiul la un control important din Calabria până la spitalul Bambino Gesù din Roma. Din acest motiv, președintele Italiei Sergio Mattarella din Codogno ia înmânat premiul de cavaler emerit al Republicii.

Alessandro Bellantoni este un taximetrist din Roma care a parcurs 1300 de kilometri pentru a aduce un copil bolnav de la Vibo Valentia la Roma, înarmat de auto-certificări și documente care ar putea confirma deplasarea sa în plină pandemie. În timpul urgenței coronavirusului, fetița a avut nevoie de controale urgente, iar șoferul de taxi nu numai că nu a ezitat să parcurgă un drum așa de lung, dar nici nu a vrut să fie plătit, scrie presa italiană.

Rusia: regiunea Jakuzia invadată de miliarde de țânțari | Video

Acesta gest de umanitate absolută a fost premiat de președintele Italiei Sergio Mattarella care a ținut  să-i mulțumească și să-l recompenseze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.