Un tătic unic ! Un bărbat a adoptat o fetiță cu sindromul Down: fusese respinsă de 30 de familii

Probabil era destinată lui,micuța  Alba, o fată cu sindrom Down respinsă mai întâi de mama e și apoi de alte 30 de familii diferite. El, Luca Trapanese un italian de 41 de ani este un tată unic cu o inima de aur, care i-a dedicat și o carte micuței sale, „Născut pentru tine ”, publicat de Einaudi

Totul a început în 2017, când Luca a decis să o adopte când avea doar 13 zile de viață, după nenumăratele respingeri din partea potențialelor familii adoptive din cauza sindromului său. Obișnuit să lucreze în centre de asistență pentru persoanele cu dizabilități, fondator a mai mult de 3 centre de voluntariat din Napoli, Luca nu a fost intimidat de ideea creșterii unei fetițe cu Sindromul Down, ceea ce își dorea cel mai mult era să o iubească necondiționat.

Născut fără creier, acum un băiețel merge la școală. Mama: „Mi-au spus să avortez”

Conștient de cât de dificil este în ziua de azi să adopți un copil, mai ales fiind un homosexual singur, Luca nu s-a dat înapoi în fața stereotipurilor și dificultăților, și a reușit!

Tribunalul a consimțit cererea sa de adopție, iar astăzi micuța Alba locuiește cu el și este o fetiță plină de viață și veselă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.