Un tată trece cu mașina pe semaforul roșu, fiul de 5 ani cheamă poliția: ”Trebuie să-l duceți la închisoare”

Nu este o glumă, s-a întâmplat cu adevărat în orașul Wurzburg, Germania, iar episodul a fost povestit chiar de poliția locală : un apel telefonic în care fiul de 5 ani a cerut arestarea tatălui său pentru că a trecut cu mașina pe semanforul roșu.

Un copil de 13 ani a murit în urma unei glume proaste

Pe pagina de facebook a poliției locale din orașul Wurzburg, agenții au povestit despre telefonata ciudată pe care au avut-o din pareta unui băiețel de 5 ani. La început, la celălalt capăt al telefonului s-au auzit câteva cuvinte fără sens, apoi s-a întrerupt. Agentul a chamat același număr și a răspuns un bărbat. În acel moment, copilul și-a luat telefonul mobil din mâinile tatălui său și a rostit cuvintele: ”Tata a trecut de două ori cu mașina pe roșu. Trebui să-l duceți la închisoare”.

☎"Polizei, du musst Papa einsperren! ☎#Notruf am Wochenende:▪Kinderstimme zu hören▪Kind legt auf▪Unsere…

Pubblicato da Polizei Unterfranken su Lunedì 5 agosto 2019

În cele din urmă, se pare că tatăl infractor nu a fost arestat așa cum a cerut fiul său, dar a fost capabil să-l predea  ofițerului de poliție. Și, probabil, părintele data viitoare când îl va duce pe fiul său în mașină, se va gândi de două ori înainte de a comite greșeli la volan.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.