Un tată singur și-a abandonat într-un aeroport copiii de 5 și 7 ani: ”Vin să-i iau după ce fac niște bani ”

Un tată în vârstă de 41 de ani, s-a îmbarcat cu cei doi fii ai săi de 5 și 7 ani de la  de la Khabarovsk până la Moscova unde i-a abandonat cu promisiunea că- i va lua înapoi când va face niște bani, scrie  Siberian Times

Cei doi frați au fost lăsați pe terminalul D al aeroportului din Moscova Sheremetyevo pe 26 ianuarie. Băieții aveau rucsacuri în care se aflau certificatele lor de naștere, cărți și caiete școlare și un biletÎn care a scris: : „Vă cer să-mi ajutați copiii. Vă rugă să le oferiți un  adăpost temporar, deoarece în prezent mă aflu într-o situație financiară extrem de complicată. Îi voi lua mai târziu.  Vă rugăm să nu separați copiii. Documentele lor se află în rucsac. Iartați-mă, dar acum nu am de ales”.

Citește și O femeie se luptă între viață și moarte după ce a fost incendiată de fostul soț în magazinul unde lucra

Băieții au fost găsiți de agenții de securitate al aeroportului și duși la spital.

Părinții copiilor au divorțat în urmă cu câțiva ani, iar mama „nu a rămas în legătură cu fostul ei soț și cu fiii”, a explicat comisarul regional pentru drepturile copiilor, Valeria Tregubenko. Asistenții sociali au declarat că în urma bandonului din partea tatălui, este posibil ca și copiii să fie înapoiați mamei.  Nicio altă rudă a copiilor  nu și-a exprimat dorința de a avea grijă de ei .

În acest moment forțele de ordine în caută pe tată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.