Un tata si-a violat propriia fiica de 8 luni si a aruncat-o intr-un iaz de langa un cimitir

Un tata si-a violat propriia fiica de 8 luni si a aruncat-o intr-un iaz de langa un cimitir 

Cody Franciscovich, de 25 de ani  din New York, a fost arestat la puțin timp după ce a fost găsită fetița. Agenții au încercat să o readucă la viață, dar din păcat ea fost găsită prea târziu.

Potrivit Daily Mail, micuța Ruby a trăit timp de câteva luni cu părinții și doi frați într-un motel. Nu se cunosc motivele pentru care acea familie locuia acolo. Într-o  zi bărbatul ar fi rămas singur cu fetița și a dus-o într-un cimitir unde a violat-o și a omorât-o aruncând corpul fără viață al micuței într-un iaz .

Alarma a fost dată de câțiva trecători care au observat corpul copilei și într-un timp scurt agenții au găsit și vinovatul: nimeni altul decât cel care i-a dat viață și care ar fi trebui să o protejeze.

Citește și NASA avertizează! Un asteroid mare va trece la o distanță mică pe lângă Terra: ”este mare cât Everestul”

Omul și-a recunoscut vinovăția și acum așteaptă să fie procesat . Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o condamnare cu închisoarea pe viață. Cei doi copii au fost dați în îngrijirea unui orfelinat. Investigatorii încearcă să descopere dacă și mama copiilor are o vină în acest act criminal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.