Un tată și-a violat cele două fiice timp de 32 de ani: din incest s-au născut trei copii

Povestea îngrozitoare vine din  Canada, o poveste despre violență și abuz în familie. Un tată și-a violat fiicele timp de 32 de ani. În urma incestului s-au născut trei copii.

Și-a violat în mod repetat fiicele timp de 32 de ani . Povestea celor două femei, Lucie de 53 de ani și Nathalie de 49 de ani, au lăsat judecătorii fără cuvinte. Se pare că cele două femei au fost abuzate de tatăl lor de-a lungul adolescenței. Una dintre ele a avut și trei copii: prima fiică a lui Lucie s-a născut pe când aceassta avea doar 13 ani. Procurorii au explicat cum Jacques Lesage” mergea la școală să le ia doar pentru a abuza de ele și l educea înapoi pentru lecțiile de după-amiază “.

„ Tot ce ne-a dat acest bărbat este un abuz sexual ”, mărturisește Nathalie Lesage, chiar înainte ca tatăl ei să fie condamnat la o sentință aspră.

O mamă de 72 de ani a fost lăsată să moară de fii ei într-un pat plin de excremente și urină

Detaliile tulburătoare apar din proces, în special asupra vieții condamnatului. Jacques Lesage a povestit de fapt cum el însuși s-a născut din incest : mama și sora lui erau aceeași persoană. În copilărie și adolescență a fost violat de tatăl său și de personalul unui orfelinat catolic.

Apărarea a cerut ca „Jacques Sentage” să aibe o condamnare ”mai blândă” din moment ce i-au fost îdepărtate organele genitale pentru a opri răspândirea cancerului, iar omul nu mai raprezenta un pericol.

Bărbatul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.