Un tată și-a ucis un fiu de 11 luni aruncându-l într-un râu: „Se transforma în diavol”

Un tată și-a ucis fiul de 11 luni și i-a aruncat  trupul într-un râu: bărbatul era convins că bebelușul se transforma în diavol. Povestea îngrozitoare a avut loc în Regatul Unit în septembrie 2019, dar a revenit în prim plan în aceste zile odată cu începerea procesului împotriva bărbatului. Conform celor reconstruite, pe 11 septembrie 2019, Zak Bennett-Eko în vârstă de 23 de ani a avut o ceartă aprinsă cu iubita lui însărcinată în opt luni, Emma Blood, și a ieșit furios din casă cu băiețelul.

Citește și Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

Bărbatul, care suferă de schizofrenie paranoică, s-a dus la râul Irwell, în Radcliffe, Greater Manchester, unde a spus că a văzut două femei „cu ochii precum diavolul” care i-ar fi spus să-și înece fiul. După ce a văzut picioarele bebelușului „întinzându-se” a fost ferm convins că bebelușul se transforma într-un diavol.  Zak a luat copilul și l-a aruncat în râu. Apoi s-a dus într-un restaurant de lângă râu și i-a spus unui client ce a făcut. Bărbatul a fost arestat, în timp ce trupul copilului a fost recuperat la scurt timp de salvatori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/dad-pleads-not-guilty-murdering

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.