Un tata si-a ucis fiul de 5 ani: ”Este diavolul”. Judecatorul nu il condamna

Un tata si-a ucis fiul de 5 ani: ”Este diavolul”. Judecatorul nu il condamna

 

Un episodul a șocat Australia: un tatăl și-a ucis fiul său în vârstă de 5 ani  cu 76 de lovituri de cuțit pentru că era convins că era diavolul. Dar un judecător a decis că bărbatul este nevinovat deoarece nu știa ce face fiind bolnav. Tatăl ucigaș suferea de schizofrenie.  Evenimentele au avut loc în casa lor din Sydney imediat după ce mama și bunica  copilului au ieșit din casă.

 

Citește și Caz de canibalism: si-a injunghiat iubiat si i-a mancat inima, creierul si un plaman

Tatăl, conform ediției online australiană 7News, a avut impresia că ziua de judecată se apropia, iar fiul său  în opinia lui, “încearcă să- i rupă” sufletul în bucăți. Judecătorul Curții australiene, Peter Hidden, a declarat că omul pe 8 august 2018, ziua crimei, nu a realizat ceea ce face, definind povestea ca fiind “caz tragic”.

 

Schizofrenia i-a fost diagnosticată în 2003. Partenerul și mama lui au încercat să-l interneze în spital cu doar câteva zile înainte crimă, dar a fost în zadar: în spital lipseau paturi libere.

De Marius Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.