Un tata si-a ucis copiii, a dat foc cadavrelor si s-a sinucis

Un tata si-a ucis copiii, a dat foc cadavrelor si s-a sinucis

Nu se știe de cât timp planifica  acest masacru, singura certitudine este că un bărbat disperat după ce a divorțat de soție a decis să ia viața copiilor săi, să le ardă corpurile și să se sinucidă cu un glonț în tâmplă.

Tragedia a avut loc în Cooke County, Texas, chiar de  Ziua Mamei.

 

Mandeep Singh în vârstă de 37 de ani, din Fort Worth, și-a pus cei doi copii în mașină, băiețelul de 4 ani Ajit Singh Birring și o fetiță de 3 ani Mehar Kaur Birring. A condus până într-un loc izolat i-a ucis pe cei doi micuți și le-a dat foc.  Poliția a fost avertizată de unii locuitori care au observat o coloană de fum provenind de la o mașină încendiată.

 

Când agenții au sosit la scenă, s-au găsit în fața unei scene îngrozitoare: cadavrele copiilor se aflau pe bancheta din spate a mașinii. Cei doi micuți  au fost uciși înainte de a le da foc,  dar numai o autopsie va arăta exact care sunt cauzele deceselor.

Căutarea criminalului s-a încheiat la scurt timp : corpul lui Singh a fost găsit la un kilometru distanță de locul tragediei. Potrivit primelor investigații, autoritățile consideră că este un caz clar de crimă – sinucidere, dar se așteaptă rezultatele autopsiilor pentru a confirma ipoteza.

 

Potrivit presei Star-Telegram, Singh a fost arestat în octombrie 2016 la Fort Worth, sub acuzația de violență fizică  împotriva fostei sale soții  Kaur de 38 de ani. Cei doi au divorțat în noiembrie 2018 dar au continuat să se lupte pentru custodia copiilor, până dumunică când gestul nebun al bărbatului a distrus viitorul a doi copii nevinovați.

Te-ar putea interesa și O tanara de 19 ani insarcinata a fost gasita moarta: ”I-au scos copilul din burta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.