Un tată și-a ucis cei doi copii după ce soția aflase că a cheltuit banii pe prostituate: câștigase la loto

Un tată care a câștigat la loto suma de 40.000 de lire sterline și-a ucis cei doi copii de 5 și respectiv 11 ani și s-a sinucis după ce soția lui aflase că toți banii îi cheltuise cu prostituatele. Tragedia s-a petrecut în noiembrie 2016, iar acum procesul este încă în curs de desfășurare.

Sally Stokes găsise un telefon ascuns de soțul ei într-un dulap.  Începând să caute pe telefon găsise o o rezervare pe care o făcuse pentru o escortă. S-a uitat la istoricul căutărilor și a descoperit mai multe site-uri privind prostituate și droguri. scrie Metro.

Minți bolnave: Un adolescent de 14 ani a torturat până la moarte o fetiță de 6 ani

În urma unei discuții mai aprinse femeia a ieșint din casă spunându-i soțului că merge să-i viziteze rudele. În jurul orei 21:00 când femeia s-a întors acasă Stokes a atacat-o cu un cuțit  și a încercat să o sufoce cu o pernă spunându-i că băieții că sunt „cu cineva”. În realitate, cei doi copii erau morți, pe pat ținându-se de mână acopeiriți cu o pătură.   Ultima dovadă cunoscută a băieților în viață a fost un videoclip pe care l-au făcut pe un iPad în jurul orei 19:00.

Sally s-a luptat și a reușit să fugă   în grădina din spate, urlând după ajutor, dar David a tras-o înapoi. Cineva i-a auzit țipetele și a chemat poliția. David s-a baricadat în casă timp de 5 ore după care și-a împlântat un cuțit în piept.

Poliția a găsit cadavrele băieților, iar cauza morții acestora este și până în acest moment  „necertificată”. Ancheta continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.