Un tată și-a strangulat fiica de numai 10 ani. Motivul? Își permisese să ridice vocea la el

În Iran, un tată și-a ucis  fiica : avea doar 10 ani. Bărbatul a strangulat-o cu cureaua pentru că și-a permis să ridice vocea la el. Hussein Alef a recunoscut că a ucis-o pe fată. Potrivit rapoartelor presei locale, Hussein ar fi  întrebat vecinii ce pedeapsă i-ar putea aplica pentru uciderea fiicei sale.   „Hadith și-a ridicat vocea la mine, m-am înfuriat și nu mi-am putut controla impulsurile”, a spus bărbatul poliției.

Un martor a spus că bărbatul știa că v aprimi o condamnare mare, deoarece potrivit legii din Iran tații sunt foarte protejați. “Hussein a spus că probabil va trebui să plătească o amendă și să locuiască în închisoare pentru câțiva ani”, a spus un bărbat care a dorit să rămână anonim.

Oroare în India: o fetiță de 14 ani a fost arsă de vie pentru că s-a împotrivit violatorilor ei

Conform legilor locale , dacă un tutore legal, un părinte sau un bunic ucid un minor, pedeapsa este redusă drastic. “Părinții și bunicii care ucid copii sau nepoții nu sunt supuși unei pedepse drastice, deoarece aceste crime se reduc în crime de onoare împotriva fetelor și femeilor”, explică Raha Bahreini, purtătorul de cuvânt al Iranului pentru Amnesty International, în timpul unui interviu acordat Fox News .

Recent, un alt tată și-a ucis fiica în Iran. Tânăra a fost vinovată că s-a întors prea târziu seara , așa că bărbatul a ucis-o cu mai multe lovituri de topor. Reyhaneh Ameri avea doar 22 de ani când a a fost ucisă de tatăl ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.