Un tată și-a lăsat fiica de un an să moară în incendiu pentru a scăpa de poliție

Și-a lăsat fetița să moară în flăcări. Nu s-a uitat înapoi: singurul său gând era să fugă de poliție. Imhotep Norman, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Carolina de Sud, nu a fugit de o amendă sau de o problemă cu justiția pentru că a apăsat prea mult pe accelerator: dorea să evite să ajungă în spatele gratiilor pentru poses droguri. Așa că a  lăsat-o pe micuța Xena Rah’Lah Norman să moară.

Conform reconstrucției poliției, Norman a fost văzut la bordul mașinii depășind limita de vireză și atrăgând poliția pe urmele lui. Nu s-a oprit ci a accelerat și mai tare. Când și-a dat seama că nu poate scăpa de poliție, a aruncat o geantă din mașină, a tras pe dreapta și a luat-o la fugă lăsând-o pe micuța Xena pe bancheta din spate. După câteva minute mașina a explodat și a fost înghițită de flăcări: copila nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Atac armat în Germania: focuri de armă și o bombă în cimitirul evreiesc: „Mai mulți morți”

În ciuda evadării disperate, Norman a fost arestat și dus la închisoare în Spartanburg, unde judecătorul a refuzat să-i acorde și cauțiunea. “Știu doar că mașina nu era în flăcări când am plecat, altfel aș fi rămas cu fiica mea”, a spus Norman magistratului.

Între timp, poliția a anunțat că drogurile ilegale au fost ascunse în sacul aruncat din mașină.
Thaisha Young, mama micuței Xena, care a deschis o pagină GoFundMe pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea fiicei sale: “Trăiesc o perioadă dificilă. Am pierdut dragostea vieții mele. Viața mea nu va fi niciodată aceeași “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.