Un tată și-a înlănțuit și violat fiicele gemene timp de 10 ani. Una a rămas gravidă de două ori

Închise în casă, legate cu lanțuri de pat, înfometate, bătute în mod regulat cu pumnii și picioarele și violate. Sunt ororile pe care un ”tată” le-a făcut fiicelor lui gemene cu un handicap mintal din Minneapolis, SUA.

De multe ori acest monstru le dădea altor bărbați să le violeze în schimbul drogurilor…..Toate aceste oribile fapte au continuat timp de 10 ani de față cu o mamă care se prefăcea că nu vede și nu aude nimic.

Fetele au fost sclave sexuale de la vârsta de 10 ani.

Un adevărat coșmar care a durat până în 2017, atunci când una dintre fete a reușit să fugă direct la poliție raportând totul.

Băiețel de 5 ani forțat să trăiască într-un dulap. Polițiștii s-au îngrozit când l-au văzut în ce stare era

Bărbatul de 52 de ani Jerry Lee Curry, a fost condamnat miercurea trecută la 30 de ani de închisoare iar mama Shelia M. Wilson, în vârstă de 49 de ani, și-a recunoscut faptele. Sentința împotriva ei va fi dată de către judecătorul Fred Karasov în 11 martie.

O poveste cu adevărat halucinantă care a stârnit un adevărat scandal împotriva serviciilor sociale care au fost informate de mai multe ori despre abuzurile din acea casă. Tot de atâtea ori funcționarii au efectuat controale și în ciuda semnelor vizibile pe corpurile celor două fete, ei au închis cazul.

Nu s-a făcut niciodată nimic.

”Sperăm să nu mai iasă niciodată din închisoare”, au spus fetele, ”ne-au distrus viața și sperăm să-și petreacă restul vieții sale legat în același mod în care noi am fost legate…de pat și de ușă”, au mai adăugat tinerele care acum au vârsta de 20 de ani.

Potrivit publicației Minneapolis Star Tribune, una dintre gemene are o dizabilitate care o face că se comporte ca un copil de 6 ani. Aceasta a povestit cum tatăl monstru le lega de glezne cu un lanț pentru câini. Lanțul era legat de ușa dormitorului pentru a le împiedica să ajungă la mâncare și să nu fie văzute de alte persoane. Rămâneau așa legate zile întregi cu mâinile la spate și bătute în mod regulat.

Toate declarațiile au fost confirmate prin testele medicale din care au rezultat semne și răni tipice cazurilor de tortură.

Ambele tinere au suferit intervenții chirurgicale pentru a evita pierderea mobilității picioarelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.