Un tată și-a împușcat accidental fiul de 9 ani și l-a ucis în timpul unei partide de vânătoare

Băiețelul Colton Williams a murit din cauza unei răni prin împușcare în județul Orangeburg, Carolina de Sud, în timpul Ziua Recunoștinței. Băiatul în vârstă de 9 ani a fost împușcat  chiar de tatăl său care ieșise în pădure împreună cu un prieten  să vâneze iepuri.

Citește și Salvat la timp: o mamă și-a legat fiul de trei ani de pat și a dat foc locuinței

Familia și întreaga comunitate au fost șocate de această pierdere. Școala îl amintește pe băiat ca fiind sociabil, un elev bun și foarte generos. Chiar și bunicul său a povestit despre marea generozitate a nepotului său, adăugând că organele sale au fost donate după moartea sa și au ajutat la salvarea altor vieți.

Copilul a fost mereu pasionat de vânătoare și  probabil că nu ar fi trebuit să se apropie prea mult de zona în care se desfășura vânătoarea și din cauza vizibilității slabe a fost confundat cu o pradă. Poliția, potrivit Daily Mail a considerat cazul ca fiind un accident dramatic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.