Un tată și-a chinuit cele două fete pentru că trebuiau să se căsătorească cu bărbații la care au fost vândute

Un tată și-a chinuit cele două fete pentru că trebuiau să se căsătorească cu bărbații la care au fost vândute

Un bosniac de etnia rom  a fost arestat  de poliția din Pisa, Italia sub acuzația de abuz, maltratare și sechestru  împotriva celor două fiice ale lui. Cele două tinere erau logodite cu bărbați, bărbați diverși decât verii lor,  cărora bărbatul le-ar fi vândut.

Pentru infracțiunea de inducere a căsătoriei , introdusă de așa-numitul Cod Roșu , aceasta este prima arestare făcută în Italia.

O tânără de religie creștin-ortodoxă arsă de vie în Pakistan: nu a vrut sa se convertească la islam

Bărbatul este acuzat de violență repetată, vătămare, segregare față de cele două fiice ale sale, care au devenit de puțin timp majore. Violența datează de la cea mai fragedă vârstă iar tatăl lor nu s-ar fi limitat doar la bătăi și umiliri cum ar fi tunderea la zero ale tinerelor, dar și la perioade lungi de de segregare în rulote, unde erau hrănite doar cu   pâine și apă.

Pedepsele aplicate de tatăl lor serveau pentru a le împiedica cele două fete să-și frecventeze iubiții, diferiți de cei pe care tatăl îi alesese pentru ele, mai bine zis doi verișori primari cu care făcuse deja un pact și le vânduse  în schimbul consimțământului căsătoriei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.