Un tată și-a bătut și mușcat fiica până aceasta a murit: îi era rușine că s-a născut înainte de căsătorie

Copila a fost dusă la spital de mama ei , dar a murit in scurt timp. Tatal criminal, un tânăr de 23 de ani a fost arestat. Bărbatul ar fi ucis copila deoarece îi era rușine că fiica lui s-a născut înainte de căsătorie. Mama copilei a declarat că atunci când a rămas însărcinată, bărbatul i-ar fi spus să avorteze pentru că îi era rușine. Potrivit presei locale, bărbatul și-ar fi ucis fiica lovind-o peste nas și frunte. Oasele mâinii stângi, ale șoldului și ale picioarelor erau rupte, așa cum s-a văzut dintr-o radiografie post mortem a fetiței.

Crunta moarte a fetiței de numai șase luni s-a petrecut în West Jakarta din Indonezia.

Citește și : O tânără în vârstă de 23 de ani, a fost împușcată în cap „de fostul ei iubit mascat, care a înscenat un jaf armat”/ VIDEO

 

Bărbatul, la momentul arestului a recunoscut că, în scurta viață a copile, el a abuzat-o fizic de mai multe ori. Purtătorul de cuvânt al poliției Erick Sitepu a declarat reporterilor: ”După agresiune , bebelușa mai era încă în viață, dar a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital” Când mama și-a văzut copila și-a întrebat viitorul soț ce s-a întâmplat , acesta i-a răspuns că s-a lovit singură. Atunci mama a dus fetița la cea mai apropiată clinică unde copila a și decedat. Medicii au refuzat să emită un certificat de deces deoarece era clar că fetița nu a murit  din cauze naturale și a fost chemată intervenția poliției.

 

Dacă suspectul va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare. Potrivit presei locale, bărbatul a rezultat pozitiv la testul de droguri, metamfetamină, recunoscând că doi ani se droghează. Ancheta este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.