Un tată și-a bătut cu violență și maltratat fiica de câteva luni deoarece nu putea să meargă: arestat / VIDEO

De câteva zile circulă pe internet un videoclip în care un bărbat își băte și maltratează fetița de câteva luni pentru că nu stătă în picioare și nu merge . Videoclip-ul a provoacat multă indignare și  ca de obicei, ”vânătoarea” bărbatului a avut loc prin intermediul rețelelor de socializare. În câteva imagini de mai jos veți putea vedea cum bărbatul o ridică pe micuță cu forța, ea cade, el o lovește pe unde apucă și apoi o ridică de gât ..

Video-ul distribuit pe toate profilurile și pe toate rețelele de socializare nu este modificat iar imaginile sunt mult mai crunte decât cele postate de Metro, iar noi am ales această variantă.

Videoclipul a fost distribuit online mai multe persoane printre care și un blogger iordanian pe nume Omar Zorbar. Acesta din urmă a furnizat câteva informații utile într-o postare pe Facebook prin care susțina că omul locuiește în Arabia Saudită. În urma acestei postări, purtătorul de cuvânt al Ministerului Saudit al Muncii și Dezvoltării Sociale, Khaled Aba Khail, a publicat un tweet pentru a anunța că autoritățile că lucrează la identificarea și arestarea bărbatului.

Mama monstru omoară 2 dintre cei 6 copii ai săi: „Am vrut să-i elimin și pe ceilalți 4”

În urma scandalului, bărbatul violent a lansat un videoclip în care încerca să se justifice spunând că în momentul când au fost înregistrate acele imagini, mai demult,  el era bolnav psihic, deoarece soția lui îl părăsise lăndu-l singur cu cei patru copii , dar acum este bine. Mai mult el a publicat o fotografie a fiicei sale pentru a arăta că micuța nu are nimic.

Autoritățile saudite l-au arestat bărbatul din videoclip. El se numște  Yousif Alqutai, un palestinian rezident în Arabia Saudită, iar copii au fost luați de asistenții sociali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.