Un tată pedofil și-a ucis soția și fiul de 5 ani. ” Eu te-am făcut, eu te omor”

Un tată pedofil și-a ucis soția și fiul și a încercat să se sinucidă.

Savva Nikitin și-a ucis soția, Maria, după ce femeia a aflat că a abuzat sexual copilul lor de numai 5 ani. Imediat după crima care se consumat în casa lor din Moscova, omul care a ucis și-a ucis soția și fiul a lăsat câteva mesaje înainte de a încerca să se sinucidă.

Mesajele erau scrise cu sângele copilului…

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

Pe pereții din apartamentul lor era scris cuvântul  “Iuda trădătoarea”, pentru că soția intenționa să-l denunțe pentru abuzurile provocate copilului. În pragul nebuniei, bărbatul l-a ucis pe micul Mark cu 62 de lovituri de șurubelniță, după care omul a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat. O dată în spital, a spus tot ce făcuse și motivele gestului său.

Potrivit  Daily Mail, vecinii au descris cuplul  o familie fericită, o familie frumoasă, nu s-ar fi suspectat niciodată ororile care se ascundeau în casă. Printre mesajele lăsate în acasă câteva erau adresate copilului: ” Eu te-am făcut eu te omor”

Bărbatul ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.