Un tată obsedat de muncă își găsește fiul mort: mesajul său

Un tată obsedat de muncă își găsește fiul mort: mesajul său

JR Storment este unul dintre acei oameni obsedați de muncă. Atât de mult, încât a încetat să se bucure de familia sa. Dependența lui l-a scos adesea din casă și intra seara târziu. Într-o zi s-a întâmplat o tragedie: unul dintre cei doi fii ai săi murise în somn.

JR Storment este fondatorul Cloudability , o platformă care îmbunătățește vizualizarea, optimizarea site-urilor web. Pentru a obține succesul,a uitat de cele mai importante lucruri  importante din viața sa. În opt ani nu a luat niciodată mai mult de o săptămână de vacanță.

A donat un rinichi fostului soț: nu dorea ca fiicele ei să rămână fără tată

Storment este un tată a doi gemeni frumoși de la soția sa Jessica Brandes .Dar unul dintre cei doi micuți a murit în somn, în timp ce tatăl său era plecat de acasă la muncă, din cauza unei crize epileptice. Această pierdere groaznică a lăsat o rană adâncă în sufletul lui JR, pe care a decis să-și strige durerea trimițând un mesaj tuturor părinților din lume:

„ Mulți m-ați întrebat cu ce să mă ajutați… Îmbrățișați-vă copiii și nu lucrați până târziu . ” Cuvintele care sună ca un regret, un echilibru greșit în decursul vieții, plătit scump.

Chiar și soția sa, Jessica Brandes, a lăsat un mesaj pe pe profilul eu Linkedin , care nu face decât să reflecte: „ Am învățat ceva, viața este fragilă, iar timpul poate fi incredibil de scurt. Dacă sunteți părinți și aveți oportunitatea de a petrece timp cu copiii, faceți-o. Când totul se termină  nu veți mai rămâne decât câteva fotografii. Nimeni nu îți oferă timp. Luați-vă o vacanță și stați cât mai mult timp cu copiii voștrii “.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.