Un tata nu primeste subventiile de la stat si se sinucide : “Avea doar 5 euro si 3 copii sa creasca”

Un tata nu primeste subventiile de la stat si se sinucide : “Avea doar 5 euro si 3 copii sa creasca”

A mai rămas cu mai puțin de 5 euro în cont și trei copii de întreținut. Phillip Herron în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis. Omul, un tată singur făcuse cererea de a beneficia de avantajele de stat din sistemul de asigurări sociale britanice, dar transferul întârzia să apară și nu știa cum să procedeze.

Phillip și-a părăsit slujba pentru a avea grijă de cei trei copii ai săi, fiind convins că ar putea primi subvenții, dar nu au venit: avea dotorii, era în urmă cu plata chiriei, a început să nu mai aibe cu ce să-și hrănească copiii, așa că, ajuns în pragul disperării și-a luat propriia viață, scrie Metro. Omul a contractat datorii de mai bine 20 de mii de euro, nici de  Crăciun nu a putut să ofere daruri copiilor săi …

 

Mama bărbatului a denunțat sistemul britanic  spunând că a fost cauza morții fiului său. Înainte de a se sinucide, el a lăsat un mesaj celor dragi cerându-și iertare că nu a putut avea grijă de copii și că așa le-ar fi cu siguranță mai bine fără el.  Femeia a aflat cât de disperată era starea fiului ei  doar  după moartea sa. El nu a dat niciodată de înțeles că avea probleme și făcea orice ca să nu le lipsească nimic copiilor lui.

 

De Ana Moldovan 

Te-ar putea interesa și Si-au sugrumat bebelusul imediat dupa ce s-a nascut: ”Nu ne-am dorit copilul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.