Un tată și-a aruncat fiica de 6 ani de pe scările supermarketului: “Nu se oprea din smiorcăit”

Un tată ucrainean a fost filmat  în timp ce cuprins furie, și-a aruncat fiica de doar șase ani de pe scările supermarketului

Bărbatul, , cunoscut sub numele de Artem, în vârstă de 46 de ani, se afla la supermarket împreună cu cei patru copii, când aceștia au început să se certe. Furios o  apucă pe Anzhelika și o aruncă pe scări. Scena brutală a fost înregistrată de videocamerele de supraveghere și au ajuns pe Facebook.

Omul a fost arestat după ce mai mulți oameni care au asistat la scena  au ajutat poliția să-l identifice.

Citește și ”Este o maimuță impertinentă”: un copil de doi ani a fost ucis de mama și amantul ei

Potrivit  Daily Mail, fata a rămas întinsă pe trotuar  pentru câteva secunde, apoi s-a ridicat singură și s-a întors în  magazin să se alăture tatălui și fratelui ei. Bărbatul s-a justificat că a încercat să o prindă în brațe pe micuță dar a scăpat-o.

Soția a încercat să-și apere soțul, spunând că este  un tată bun și că de puțin timp a ieșit din spital și și-a pierdut răbdarea. Omul va trebui să se supună unui proces, în timp ce familia va fi monitorizată de serviciile sociale în interesul copilului și al fraților săi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.