Un tată își abandonează fiul adolescent pe stradă: „Este homosexual, nu-l vreau acasă”

Și-a abandonat fiul adolescent  în mijlocul străzii pentru că era convins că este homosexual . Evenaud Julmeus în vârstă de  30 de ani, din orașul Haines, din sud-vestul Orlando, a fost arestat pentru neglijență și abandon de minori  după ce și-a abandonat fiul. Adolescentul s-a dus în fața unei secții de poliție și a așteptat ca un agent  să i se apropie. Așteptarea lui nu a durat mult până când un agent l-a văzut în stare de șoc și l-a dus la secție unde aposvestit ce i s-a întâmplat.

Citește și Leșină după o doză prea mare de droguri, fiul moare de frig în fața ușii: nu va face nicio zi de închisoare

Se pare că bărbatul le-a spus ofițerilor că îi va putea o altă casă, din moment ce nu avea nicio intenție să-l țină sub acoperișul său. Conform rapoartelor din presa locală, se pare că bărbatul a văzut fotografii și videoclipuri pornografice gay în computerul fiului său și s-a gândit că băiatul este homosexual. În acel moment, l-a obligat să se urce în mașină și practic l-a abandonat în mijlocul drumului.

Băiatul nu avea nici bani, nici mâncare, nici un telefon cu care să poată contacta pe cineva. Bărbatul a fost arestat  iar acum își așteaptă procesul sub acuzațiile de maltratare și abandon de minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.