Un tată cu Alzheimer care nu-și mai recunoaște nici copiii are parte de o surpriză/ VIDEO

Sunt multe boli degenerative care în ziua de azi se răspândesc din ce în ce mai mult și la care, din păcate, nu s-a găsit încă un tratement în ciuda tuturor cercetărilor științifice. Unul dintre acestea, este boala Alzheimer, care ste fără îndoială printre cele mai grave. Este un sindrom ireversibil care afectează în cea mai mare parte atât bărbații și femeile cu vârsta înaintată, iar în unele cazuri mai rare, poate să apară la o vârstă fragedă.

Alzheimer cauzează o deteriorare neuronală care determină pierderea progresivă a memoriei. Pierderea memoriei începe mai întâi de la cele mai recente amintiri,  la cele mai superficiale, iar în statul avansat chiar și la cele mai importante amintiri . Suntem în Marea Britanie și un bătrân, numit Ted, odată foarte activ, se îmbolnăvește de Alzheimer.

Realitatea cruntă trăită de copiii care fug de teroarea războiului (VIDEO)

Ted nu își mai aminteste numele soției și copiilor săi, și nici chiar numele său.  Nu îi mai recunoaște, nu mai știe cine sunt aceste persoane care odată le-a iubit enorm de mult. Dar datorită muzicii, bărbatul care în trecut era un muzician, reușește să se reconecteze pentru câteva clipe cu realitatea.

Din nefericire, oricine se poate îmbolnăvi de o boală degenerativă care ar putea întrerupe cursul unei vieți “normale”așa că noi toți trebuie să ne bucurăm de orice clipă din viața noastră, mai ales când este vorba de sănătatea noastră și a familiei noastre.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.