Un tată a turnat apă clocotită în gura fiului său de 6 ani: ”Era posedut de diavol”

Un tată a turnat apă clocotită în gura fiului său de 6 ani: ”Era posedut de diavol”

I-a turnat apă clocotită pe în gură și l-a ținut cu caput sub apă până l-a ucis. Tatăl, Pablo Martinez din rezervația indiană din Pascua Yaqui, în apropiere de Tucson, Arizona, a recunoscut că și-a ucis fiul de 6 ani, afirmând că dorea să- l exorcizeze pentru că era posedat  de diavol.

Un copil cu dureri insuportabile îi spune mamei ”aș prefera să mor decât să trăiesc așa ”. Medicii nu-l pot ajuta

Bărbatul de 31 de ani a explicat că copilul a avut o criză de isterie în timp ce îi făcea baie și atunci a înțeles că era posedut de diavol.  L-a obligat să bea apa clocotită de la robinet și l-a băgat cu capul sub apă convins că va scoate afară diavolul din el . Concubina bărbatului și mama adoptivă a copilului, neauzind niciun zgomot, a încercat să intre în baie, dar ușa era închisă. Când a reușit să deschidă ușa era deja prea târziu.

El este diavolul”. Are 12 ani, este un băiat dulce dar toată lumea se teme de el FOTO

„A trebuit s-o fac”, a spus tatăl, potrivit  presei locale. Deși femeia a cerut imediat inetrvenția medicilor, pentru copil nu mai era nimic de făcut. Copilul prezenta arsuri pe aproape toată suprafața corpului  și a fost pronunțat mort la scurt timp după sosirea personalului medical. Tatăl a explicat că în el a văzut un demon, cuvinte confirmate și de femeie. Bărbatul a fost acuzat de crimă de primul grad.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.