Un tată a murit „de inimă frântă” la doar câteva zile după ce fiica lui a murit în somn

Un tată a murit „de inimă frântă” la doar câteva zile după ce fiica lui a murit în somn

Alec Snowden  în vârstă de 77 de ani, a fost găsit fără viață în locuința sa din Cleethorpes, Anglia, de către soția, Glenis de 69 de ani. Acum câteva zile bărbatul își găsise fiica Caroline în vârstă de 46 de ani fără viață în patul din camera ei.

Caroline suferea de boli pulmonare obstructive cronice iar Glenis este convinsă că pierderea fiicei lor  ”i-a rupt” inima soțului. Bărbatul a suferit un atac de cord pe 17 decembrie, la nici două săptămâni de la moartea fiicei sale pe 4 decembrie, scrie Mirror.

Citește și Harvey în vârstă de un an și jumătate, primește medalia tatălui care a murit în incendiile din Australia

Tatăl și fiica au fost înmormântați împreună în aceeași zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.