Un tată a încercat să-și ucidă fiul pentru că este homosexual: arestat

Agresiunea unui tată care a încercat să-și ucidă fiul homosexual a avut loc în urmă cu aproximativ șase luni la Berna, Elveția: victima a decis totuși să-și spună povestea pe rețelele de socializare. Tânărul, în vârstă de 17 ani, acum trăiește singur și într-un interviu a mărturisit că nu va putea uita niciodată acea noapte: ”Când mă uit în oglindă sau când îmi fac poze, văd rănile și semnele care mă vor înspți pe tot restul vieții”  În ciuda numeroaselor operații chirurgicale la care a trebuit să se supună, astăzi Seran s-a schimbat: „Acum sunt o persoană mai liberă decât eram înainte”.

Cu toate acestea, relațiile cu familia după acel episod s-au schimbat profund: tatăl a fost arestat și „mamei mele îi este rușine de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Seran. M-am ascuns prea multă vreme, dar  acum s-a terminat.” În cele din urmă, concluzionează: „Suntem în 2019 și tatăl meu a vrut să mă omoare pentru că îmi plac bărbații. Nu pot să accept așa ceva”

Gestul nebun al unui bărbat: dupa ce și-a ucis amanta a tăiat-o în bucăți și a îngropat-o în beton

Seran provine dintr-o familie irakiană care locuiește la Berna : tatăl său este un musulman credincios. În povestea sa publicată pe Instagram, tânărul de 17 ani a povestit despre acea noapte când tatăl său a încercat să-l omoare pentru că era homosexual. În momentul în care s-a trezit, tânărul și-a văzut tatăl cu un cuțit în mână , strigând: „Ești gay? Ești gay? ” Băiatul încercase să se apere în toate felurile, dar suferise răni adânci pe gât și pe corp reușind în cele din urmă să sară de la balcon. Au fost vecinii cei care au alertat autoritățile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.