Un tată a găsit cadavrul fiicei sale îngropat în grădină. Era dispărută de aproape o lună

Era dispărută de aproape o lună , Ferdinanda Serrano în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de tatăl tinerei care a găsit cadavrul îngropat în curtea casei unde locuia împreună su soțul și fiul lui. Familia locuia la doar câțiva pași de de birourile poliției federale din Tijuana.

 

Tânăra a fost ucisă și îngropată la câțiva metri sub pământ. Tatăl a văzut o ridicătură în curtea casei, un dâmb care nu ar fi trebuit să fie acolo…. Așa că a luat o sapă și a început să sape. Mai întâi a găsit o mână a femeii și apoi corpul. Un adevărat șoc pentru bătrânul tată…

 

Nu există nicio  ipoteză în prezent despre cauza morții tânărului care probabil a fost ucisă.  Medicii legiști așteaptă identificarea prin testarea ADN-ului chiar dacă tatăl și sora victimei au recunoscut-o deja.

Cu toate acestea ar exista suspiciuni că vinovatul ar fi fiul soțului ei.

Te-ar putea interesa și Și-au ucis bebelușul de 2 luni pentru că nu mai puteau întreține raporturi: ”Era treaz toată noaptea”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.