Un tânăr și-a ucis tatăl cu o secure din cauza unui telefon

Un tânăr și-a ucis tatăl cu o secure din cauza unui telefon A călcat din greșeală pe iPhone-ul fiului său și l-a ucis. Leng Sao, de 50 de ani, a fost atacat cu o secure chiar de  fiul său de 23 de ani, Leng Huon, care era în toiul unui petreceri cu mulți prieteni și plină de alcool în apartamentul lor provincia Prey Veng, în sudul Cambodgiei.

Tânărul l-a atacat pe tatăl lui după care a luat o secure și l-a lovit fără milă lăsându-l însângerat pe podea. Se pare că telefonul tânărului i-ar fi căzut din buzunar pe jos fără să-și de-a seama. Trezit din somn din cauza muzicii, tatăl s-ar fi dus către fiul său să-i ceară să facă un pic de liniște și a călcat din greșeală pe telefon.  Potrivit Mirror, în acel moment între cei doi s-a iscat o ceartă și au început să se bată. Tânărul sub influența alcoolului a luat o secure și și-a lovit tatăl în zona capului, a gâtului și în piep sub ochii îngroziți ai tuturor.

Slovacia, un camion plin de pietre a intrat într-un autobuz plin cu studeți: 12 băieți au murit

Bărbatul a căzut la pămând murind pe loc iar fiul a fugit din casă încercând să-și piardă urmele.  Dar la scurt timp autoritățile l-au prins și tânărul a fost arestat și acuzat de crimă.

Este absurd cum o viață de om valorează mai puțin decât un telefon…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.