Un tânăr se izbește violent cu mașina de un copac, câinele îl trage afară și-i salvează viața

Când sora mai mare a lui Isaiah Lenotte a plecat la facultate, Athena, cățeaua fetei, s-a simțit puțin dezorientată dar a găsit în băiat o persoană cu care să creeze o legătură cu adevărat specială. O relație care a devenit și mai puternică cu ocazia unui eveniment care s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie: săptămâna trecută, Lenotte a avut un accident de mașină iar cățeaua i-a salvat viața.

După o după-amiază la pescuit petrecut împreună cu cățelușa Athena, cei doi erau fost în mașină când băiatul a peirdut controlul și s-a izbit cu un copac. Băiatul a leșinat și, imediat ce și-a deschis ochii, a văzut airbag-urile deschise și fumul care ieșea din motor: “Am încercat să ies imediat pentru că mi-era teamă că mașina ar putea exploda, dar mă simțeam paralizat “, a spus el.

Citește și Un pedofil a fost umilit și bătut în închisoare de alți deținuți

A fost cățeaua lui,  Athena care l-a ajutat să iasă salvându-i astfel viața. “M-a apucat de tricou și m-a târât afară din ​​mașină”, ​​spune băiatul. Chiar dacă era speriată de accident, a rămas alături de el de ceva timp. Cei doi au reușit să se îndepărteze de mașină și au așteptat sosirea ambulanței.

Din fericire, amândoi au scăpat cu bine din acel accident.  Băiatul avea doar câteva răni mici, dar acum este bine: “Dacă nu ar fi fost Athena cu mine, consecințele ar fi putut fi mult mai grave”, adaugă el. Voi fi veșnic recunoscător micului meu prieten, a fost fantastic”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.